„Дунав“ сигуран ослонац на свим путовањима

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Feb.2024, 15:30

„Дунав“ сигуран ослонац на свим путовањима

Компанија „Дунав осигурање“ представља се на 45. Међународном сајму туризма, који се ове године одржава у Београду од 22. до 25. фебруара, под сада већ препознатљивим слоганом „Нова путовања пишу нове приче“, уз жељу да свим нашим корисницима путничког здравственог осигурања >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и убудуће будемо сигуран ослонац на свим путовањима. Фото: Пакт студио Ово је идеална прилика да се подсетимо колико је за савршено путовање поред одабира дестинације важна и добра припрема, било да је ваш избор планински центар, егзотична дестинација или неки европски град. Препорука пријатеља увек је добродошла, а први и сигуран избор је пре свега полиса путничког здравственог осигурања коју вам нуди Компанија „Дунав осигурање“.
„Желимо да у потпуности уживате у свим новим авантурама које носи једно путовање, а бригу о могућим незгодама препустите нама“, поручује Бојан Раичевић, члан Извршног одбора Компаније „Дунав осигурање“. Полиса путничког здравственог осигурања пружа могућност заштите од бројних ризика и накнаду трошкова хитне лекарске интервенције, болничко и амбулантно лечење, набавку неопходних лекова, као и превоз болесника до најближе здравствене установе. Они који већи део свог одмора проводе активно уз скијање или неки други спорт могу се осигурати и од спортског ризика.
„Сагласни да пријатељске односе чини слобода избора, на вама је одабир територије, нивоа покрића и трајања осигурања. Сума осигурања по полиси путничког здравственог осигурања износи чак до 35.000 евра. Полису можете закључити на више од 600 продајних места Компаније „Дунав осигурање“, као и онлајн, и на тај начин остварити 15 % попуста“, истакао је Бојан Раичевић.
Детаљне информације и инструкције уколико дође до осигураног случаја осигураници могу добити позивањем броја 011 36 36 940. Позивамо вас да посетите штанд Компаније „Дунав осигурање“ у Хали 1 Београдског сајма и детаљније се информишете о путничком здравственом осигурању и пакету путног осигурања. То можете учинити и бесплатним позивом Контакт центра Компаније на број 0800 386 286 или на интернет страници: www.dunav.com.
Срећан пут уз жељу да нова путовања бојите најлепшим успоменама!
Najjeftinije skijalište u Srbiji na samo 5 sati vožnje od Novog Sada, ski-pas svega 600 dinara

Преузмите андроид апликацију.
Чланак „Дунав“ сигуран ослонац на свим путовањима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.