Пешић пред меч против Финске: Свесни смо својих могућности, никог не потцењујемо

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Feb.2024, 15:01

Пешић пред меч против Финске: Свесни смо својих могућности, никог не потцењујемо

Селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић рекао је пред сутрашњи меч против Финске, на старту квалификација за Европско првенство 2025. године, да су његови изабраници и он свесни својих могућности, али да никога неће потценити. Фото: Танјуг/Јадранка Илић Утакмица >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у дворани „Александар Николић“ почиње у петак од 20 часова, а како је саопштио Кошаркашки савез Србије (КСС) у слободној продаји је остало само још 400 улазница.
„Прво, ово је почетак квалификација. Оно на чему ми морамо да инсистирамо и да о томе водимо рачуна је да играмо против Финске. Сви унутар тима, и играчи, никога не потцењујемо. Свесни смо наших могућности, али, истовремено, нисмо сами. Око нас је много шумова који се праве, у смислу ко су ти Финци“, рекао је Пешић а преноси званични сајт КСС.
Подсетио је Пешић да је наша репрезентација у прошлости, пре неколико година, изгубила од Финске и додао да су Финци у међувремену добили и Словенију, као и Хрватску. „Имамо огроман респект према њима и тако улазимо у утакмицу. Наравно, увек је подршка публике важна. Навијачи који долазе да подрже репрезентацију требало би да знају да играмо против екипе која је тимски изванредна и да нам је њихова подршка веома важна“, закључио је Пешић.
На располагању селектору за меч против Финаца сутра и у понедељак против Грузије су: Алекса Аврамовић, Алекса Раданов, Алекса Ускоковић, Балша Копривица, Вања Маринковић, Дејан Давидовац, Душан Беслаћ, Душан Ристић, Лука Митровић, Марко Гудурић, Никола Ђуришић, Огњен Добрић, Огњен Јарамаз, Урош Трифуновић и Филип Петрушев. Тројица од наведених играча неће бити у протоколу у сутрашњој утакмици.
Осим Финске и Грузије у групи Г са Србијом је и Данска. Пошто је Финска као један од домаћина Евробаскета обезбедила пласман на континенталну смотру, на Европско првенство ће се пласирати две најбољепласиране селекције из групе не рачунајући Финску.
Počela američka fudbalska MLS liga, Mesijev Inter startovao pobedom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пешић пред меч против Финске: Свесни смо својих могућности, никог не потцењујемо се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.