Председник Србије Александар Вучић добио лопту са потписом Лерија Брда

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Feb.2024, 14:41

Председник Србије Александар Вучић добио лопту са потписом Лерија Брда

Председник Србије Александар Вучић саопштио је после састанка са представницима Америчко-јеврејског комитета за јавне послове (АИПАЦ) да је на поклон добио кошаркашку лопту са потписом легендарном Лерија Брда, олимпијског шампиона и члана првог америчког „дрим тима“ из >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 1992. године, као и освајачем три титуле првака НБА лиге са Бостон Селтиксима. Фото: PrtSc/Instagram/buducnostsrbijeav „Предиван поклон од мојих америчких гостију АИПАЦ са потписом Ларија Брда, легендом Бостона, америчке и светске кошарке. Чим завршим факултет за кошаркашког тренера, ово ће бити једна од лопти које ћу да поклоним клинцима које ћу да водим, у ствари, да покушам да их нечему научим, макар и на сопственим лошим искуствима“, рекао је Вучић, а објављено је на Инстаграму „buducnostsrbijeav“.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)


Вучић се раније данас састао са представницима АИПАЦ са којим је разговарао о бројним темама од актуелних стратешких и геополитичких ризика и изазова до економске сарадње и изградње прартнерства у бројним областима и том приликом нагласио да је у тешким временима потврђено пријатељство између Срба и Јевреја.
Vučević za RTRS: Postoji pritisak na Vučića da disciplinuje Banjaluku i Dodika

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Председник Србије Александар Вучић добио лопту са потписом Лерија Брда се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.