Бивши фудбалер Дани Алвес осуђен на четири ипо године затвора због силовања

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Feb.2024, 13:46

Бивши фудбалер Дани Алвес осуђен на четири ипо године затвора због силовања

Бивши фудбалер Дани Алвес осуђен је данас на четири и по године затвора због сексуалног напада, саопштио је суд у Барселони по окончању суђења Бразилцу. Фото: Танјуг/D.Zorrakino/Pool Photo via AP, File Алвес (40) је осуђен за сексуални напад на жену у ноћном клубу у Барселони 31. децембра 2022. године.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Ухапшен је 20. јануара 2023. године у Барселони, а потом је пребачен у истражни затвор.
Бивши репрезентативац Бразила је више пута подносио захтеве да буде пуштен уз кауцију, али су сви одбијени јер је суд сматрао да постоји опасност од бекства. Током пребогате играчке каријере Алвес је освојио 42 титуле, а играо је за УНАМ Пумас, Барселону, Сао Пауло, Пари Сен Жермен, Јувентус, Севиљу и Бахију. За репрезентацију Бразила одиграо је 126 утакмица и постигао је осам голова. Освојио је са Бразилом Копа Америка 2007. и 2019, злато на Олимпијским играма 2020 (2021) у Токију, као и два ФИФА Купа кофедерација (2009. и 2013).
Liverpul bez pola tima „pregazio“ Luton za poluvreme

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Бивши фудбалер Дани Алвес осуђен на четири ипо године затвора због силовања се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.