Тим лекара из УКЦ Српске данас поново прегледа генерала Младића

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Feb.2024, 12:46

Тим лекара из УКЦ Српске данас поново прегледа генерала Младића

Тим лекара из Републике Српске, који предводи директор Универзитетско клиничког центра Српске Влада Ђајић, данас ће поново медицински прегледати генерала Ратка Младића у затвору у Хагу. Фото: Танјуг/Jerry Lampen/Pool via AP, File Начелник Клинике за неурологију УКЦ-а Републике Српске Синиша >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Миљковић изјавио је за РТРС да су се јуче фокусирали на обимну документацију, као и на терапију коју прима генерал Младић.
„Обрадовао се нашим доласком, провели смо четири часа разговарајући са њим. Имао је два мождана удара, такође има и срчане и психосоматске проблеме и узима велики број лекова“, навео је Миљковић. Причали су, казао је, о физичкој, социјалној и радној терапији.
„Обратићемо пажњу и на секундарну превенцију, јер постоји велики ризик за нови мождани удар“, навео је Миљковић. Истиче да је секундарна превенција приоритет.
„Припремићемо обиман извештај и то ћемо доставити Медицинској служби у Хагу. Доставићемо и наше препоруке“, казао је Миљковић.
Vučić danas sa predstavnicima Američko-jevrejskog komiteta za javne poslove

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Тим лекара из УКЦ Српске данас поново прегледа генерала Младића се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.