Ђоковић је на списку, али Надала нема

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Feb.2024, 10:23

Ђоковић је на списку, али Надала нема

Српски тенисер Новак Ђоковић нашао се на списку учесника Мајами Опена, који су организатори објавили. Фото: Танјуг/AP Photo/Trevor Collens За разлику од шестоструког шампиона који на Флориди није био пет година, на прелиминарној листи нема Рафаела Надала.
То значи да Шпанца после Аустралијан >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << опена нећемо гледати ни у Мајамију или заправо било ком турниру од како се повредио у Бризбејну.
Управо је то највероватније разлог зашто некадашњег најбољег тенисера света нећемо гледати на овом Мастерсу, као и тога што би му учешће на њему скратило период припреме за део сезоне на шљаци – који је и Надалова најбоља шанса да у потенцијално опроштајној сезони стигне до неког трофеја. Осим Ђоковића на списку су сва тренутно највећа имена у свету тениса – Карлос Алкарас, Јаник Синер, Данил Медведев, Андреј Рубљов, Александер Зверев, Холгер Руне.
Мајами Опен је на програму од 20. до 31. марта, а титулу брани Данил Медведев који је однедавно четврти рекет света након што је одустао од брањења трофеја у Ротердаму.
Рекордери по броју титула су Новак Ђоковић и Андре Агасија са по шест. Наградни фонд је готово девет милиона долара.
Srpski teniser Miomir Kecmanović eliminisan na startu turnira u Meksiku

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђоковић је на списку, али Надала нема се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.