Трамп открио имена потенцијалних кандидата за потпредседника САД

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Feb.2024, 20:55

Трамп открио имена потенцијалних кандидата за потпредседника САД

Кандидат за председничку номинацију Републиканске странке Доналд Трамп открио је данас имена оних које ће можда кандидовати за функцију потпредседника САД уколико победи на новембарским изборима. Фото: Танјуг/AP Photo/Alex Brandon Међу кандидатима су се нашли његови бивши противкандидати >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << – бизнисмен Вивек Рамасвами и гувернер Флориде Рон ДеСантис.
„Да ли су у вашем ужем избору гувернер Флориде Рон ДеСантис, сенатор Тим Скот из Јужне Каролине, предузетник Вивек Рамасвами, гувернер Јужне Дакоте Кристи Ноем, конгресмен Бајрон Доналдс са Флориде и бивша конгресменка Тулси Габард са Хаваја“, упитала је Трампа водитељка Фокса, на шта је он одговорио да јесу.
„Искрено, сви ти људи су добри. Сви су добри, сви су јаки“, поручио је Трамп.
Председнички избори у Сједињеним Америчким Државама закзани су за 7. новембар ове године, а очекује се да ће Американци поново бирати између бившег председника Доналда Трампа и актуелног председника Џозефа Бајдена.
Истраживања јавног мњења показују да је Трамп тренутно у благој предности.
Netanijahu: Izrael neće platiti svaku cenu za oslobađanje talaca iz Gaze

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Трамп открио имена потенцијалних кандидата за потпредседника САД се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.