Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Feb.2024, 16:29

„Насиљем против Србије“ преко грађана рекетира инвеститоре

Поражавајуће је што неко подцењује народ Србије и мисли да намере нису разоткривене. Фото: PrtSc Протеклих дана гледамо покушаје протеста неколицине људи предвођених појединцима из опозиције на челу са Добрицом Веселиновићем, на Новом Београду у блоку 63. Кријући се иза лажне >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << бриге о животној средини, уређењу и зеленилу, окупљају се они који блокирају Улицу Јурија Гагарина како би спречили изградњу стамбеног објекта на приватној парцели.
Фото: PrtSc Учесници протеста носили су транспаренте са натписима, а један од њих најбоље описује о чему се овде тачно ради, а то је: „Немате ви толико пара колико ми имамо другара!“. Није овде тема брига о околини, зеленим површинама и све оно што се потура као разлог за наводни револт „спонтано“окупљених грађана.
Овде на делу видимо већ увелико разрађен начин рекетирања грађана од стране појединаца, попут Милоша Јовановића, председника Нове демократске странке Србије чије име је итекако познато на територији Градске општине Врачар. Фото: PrtSc Управо овде се баш његово име појављује, заједно са његовим циљано измишљеним организацијама које се наводно баве очувањем Врачара, а посебно у делу Котеж-Неимар. А шта се налази иза свега овога?
Иза свега овога је управо то што и пише на транспаренту, „Немате ви толико пара колико ми имамо другара!“ Овде је реч само о новцу. Јер понављамо, овде је реч о приватном поседу, стога је ваш једини циљ да вам власник, као што сте пробали више пута до сада, да новац, како би прекинули са протестима.
Поражавајуће је што неко подцењује народ Србије и мисли да намере нису разоткривене. Једини интерес овде је новац. Све се своди на лични интерес појединаца који не бирају начине да дођу до пара којие немилице троше на приватна уживања и не занима их народ.
Није ово први пут да док се грађанима сервирају лажи, лидери опозиције гледају како себи да угоде, попут Радомира Лазовића који је зимовао на Занзибару док је народ позивао на протесте у престоници и на такво путовање издвојио хиљаде и хиљаде евра. Фото: PrtSc Новац грађана Србије, издвојен за посланичку плату Ђорђа Микетића из странке Заједно, завршио је у џепу дилера од којих је Микетић куповао кокаин. Фото: PrtSc Зарад личне користи уз опозицију иде и Мирослав Мића Берић, бивши кошаркаш Партизана који напада своју земљу где год да стигне, иако му је све пружила како би изградио каријеру какву је имао, али ипак страни фактори су му ближи јер му очигледно спортска пензија није довољна.
А сви ови примери којих је много имају и свог узора, а то је Драган Ђилас који на свом рачуну има 619 милиона евра, па би вероватно сви они волели да могу да се приближе овој цифри.
Лични интерес је једини мотив свих њих који се представљају као велики браниоци интереса народа. Једина истина је да се овде неће стати и када Добрица Веселиновић каже да је протест део побуне против инвеститорског урбанизма, он поручује инвеститору да се „договоре“.
Није ово први пут да се овако вређају људи, комшије, деле поруке мржње и позиви путем друштвених мрежа. Али би требало да свима већ буде јасно да су намере добро препознате и да испадају смешни ако мисле да ће зарадити новац на ометању функционисања нормалног живота комшија из овог дела Новог Београда.
Ćuta udario na Mariniku i Miroslava Aleksića: Vama treba zabraniti da se bavite politikom i treba da odgovarate krivično

Преузмите андроид апликацију.
Чланак „Насиљем против Србије“ преко грађана рекетира инвеститоре се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.