Несторовић напустио покрет „Ми – глас из народа“: Тражио да буде председник, али није добио подршку

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Feb.2024, 15:37

Несторовић напустио покрет „Ми – глас из народа“: Тражио да буде председник, али није добио подршку

Бранимир Несторовић и Александар Павић јуче су напустили Покрет „Ми -Глас из народа“, наводи се у саопштењу овог покрета објављеном на њиховом сајту. Фото: Ненад Костић, Покрет Ми глас из народа Printscreen/Курир Како се наводи, „у сенци неспоразума и инсинуација против неких од >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << оснивача др Бранимир Несторовић је онда ултимативно тражио да он буде председник те странке иако је било договорено да се остане при изворном принципу колективног руководства које чини седам оснивача“.
– На гласању тај ултиматум др Несторовића није добио подршку већине оснивача и он је потом демонстративно напустио Покрет, а за њим и Александар Павић – наводи се.
ФОТО: ПОКРЕТ МИ ГЛАС ИЗ НАРОДА PRINTSCREEN Покрет, међутим, наставља са планираним радом и преображајем у политичку странку. Њиме ће руководити Веће Покрета које чини пет оснивача, Синиша Љепојевић проф. др Митар Ковач, проф. др Јован Јањић, Бранко Павловић и Драган Станојевић,
Према томе, у раду Покрета све остаје по старом и планирани циљеви се остварују.
Другим речима, покушај разбијања Покрета није успео и рад се наставља без оних који су његово разбијање покушали да изведу. Време ће показати који су били стварни мотиви и циљеви разбијања Покрета.
Овим поводом, сутра, 22.02.24. у 13 часова у Медија Центру (Теразије 3) биће одржана конференција за штампу Покрета МИ…
Vučić primio novog šefa misije Saveta Evrope u Beogradu Janoša Babića

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Несторовић напустио покрет „Ми – глас из народа“: Тражио да буде председник, али није добио подршку се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.