Флорида: Деца копала рупу на плажи, песак се урушио у убио девојчицу

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Feb.2024, 15:15

Флорида: Деца копала рупу на плажи, песак се урушио у убио девојчицу

Петогодишња девојчица је умрла након што ју је затрпао песак док је копала рупу на плажи у граду Лодердејл, на Флориди, а њен седмогодишњи брат се налази у тешком стању. Фото: Танјуг/Mike Stocker/South Florida Sun-Sentinel via AP Званичници процењују да је рупа била дубока око 1,8 метара када се песак >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << урушио на двоје деце, преноси Скај њуз.
Спасилачке екипе су на лицу места затекле дечака затрпаног до груди, док је девојчица била заробљена испод песка. Спасиоци су користили потпорне даске како би спречили да се више песка уруши, а лопатама су покушали да извуку децу напоље.
Није познато колико дуго су деца била затрпана, наводи Скај њуз.
Protest grčkih poljoprivrednika u centru Atine drugi dan zaredom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Флорида: Деца копала рупу на плажи, песак се урушио у убио девојчицу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.