Бијонсе постала прва црнкиња која је заузела број један на листи кантри музике

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Feb.2024, 11:44

Бијонсе постала прва црнкиња која је заузела број један на листи кантри музике

Певачица Бијонсе је постала прва црнкиња на врху америчке Билбордове листе канти музике „Hot Country Songs“с песмом „Texas Hold ‘Em“, а друга је женска соло уметница која је заузела број један на овој листи, након Тејлор Свифт. Фото: Танјуг/AP Photo/Chris Pizzello Песма „Texas Hold ‘Em“, која је објављена >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 11. фебруара, достигла је прво место после само четири дана, а за то време је преузета 39.000 пута и стримована 19,2 милиона пута у САД, преноси Скај њуз.
Бијонсина песма која је на врху топ листа чини је првом женом која је истовремено заузела прво место и на Hot Countri листи и на Hot R&B/Hip-Hop листи од 1958. године од када постоје те листе почетка, а пре ње то је пошло за руком Реј чарлсу, Били Реј Сајрусу, Џастину Биберу и Моргану Волену.
Ова песма наћи ће се на деветом студијском албуму Бијонсе, под називом „Renaissance Act II“, који ће бити објављен 29. марта. Једна радио станица у Оклахоми испрва је одбила да пусти песму због, како пише Скај њуз, тешког односа који слушаоци ове врсте музике имају са афроамеричким извођачима, што је покренуло виралну кампању на платформи X.
Niki Hejli ne odustaje od trke za predsednika: Ne idem nigde

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Бијонсе постала прва црнкиња која је заузела број један на листи кантри музике се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.