Српски тенисер Миомир Кецмановић елиминисан на старту турнира у Мексику

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Feb.2024, 11:40

Српски тенисер Миомир Кецмановић елиминисан на старту турнира у Мексику

Српски тенисер Миомир Кецмановић није успео да се пласира у осмину финала АТП турнира у мексичком Лос Кабосу, пошто је јутрос у првом колу поражен од Аустралијанца Ринкија Хиџикате 6:3, 7:6 (7:2). Фото: Танјуг/AP Photo/Andy Wong Меч је трајао један сат и 54 минута. Кецмановић је 54. тенисер света, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << док је Хиџиката на 79. месту АТП листе.
Аустралијанац је боље ушао у меч и повео је 3:1 на старту првог сета. Кецмановић је успео да изједначи на 3:3, али је Хиџиката потом освојио три узастопна гема и први сет је добио резултатом 6:3.
Велика борба је виђена у другом сету. Оба тенисера су направила по три брејка, а Кецмановић је у 10. гему на свој сервис при вођству Аустралијанца од 5:4 успео да спасе меч лопту. Српски тенисер је потом изједначио на 5:5, а победник другог сета одлучен је у тај-брејку, који је припао Аустралијанцу резултатом 7:2.
Хиџиката ће у осмини финала играти са америчким тенисером Александром Ковачевићем.
АТП турнир у Лос Кабосу се игра за наградни фонд од 915.245 долара.
Erling Haland doneo pobedu fudbalerima Mančester sitija protiv Brentforda

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Српски тенисер Миомир Кецмановић елиминисан на старту турнира у Мексику се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.