Додик данас у Казању на „играма будућности“ које отвара Путин

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Feb.2024, 10:25

Додик данас у Казању на „играма будућности“ које отвара Путин

Председник Републике Српске Милорад Додик присуствоваће данас отварању „Игара будућности“ у граду Казању, које ће отворити руски председник Владимир Путин. Фото: Танјуг/Зоран Жестић Како је раније најављено председник Додик би у оквиру ове манифестације требало да се сретне >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << са руским председником Владимиром Путином.
Додик је синоћ у интервјуу за РТРС рекао да је привилегија срести председника Русија Владимира Путина, шта год рекли на Западу.
Подсетио је да када год је разговарао са Путином, никада није рекао да треба да се подели БиХ, већ је рекао да поштује територијални суверенитет и интегритет БиХ, али да су бошњачки политичари пуни приче како треба увести санкције Русији.
Додик је поновио да Српска неће уводити санкције Русији.
Такође, Додик је најавио да ће мађарски премијер Виктор Орбан до краја марта посетити Републику Српску.
Vučić: Geopolitika je danas najvažnija tema, posebno nuklearna energija i litijum

 
Преузмите андроид апликацију.
 
Чланак Додик данас у Казању на „играма будућности“ које отвара Путин се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.