Желите да имате природно густе обрве? Пратите ове савете и никад више нећете користити шминку

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Feb.2024, 10:00

Желите да имате природно густе обрве? Пратите ове савете и никад више нећете користити шминку

Неколико савета помоћи ће вам да побољшате раст обрва, те шминка, прецизније речено, оловка за обрве вам неће више требати. Фото: Pexels/Cheda Stankovich Уколико желите да имате природно густе обрве неопходно је да “баците” пинцету, бар на неко време и пустите их да порасту.
Међутим, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << уколико приметите да расту спорије, предлажемо вам да свако вече, пред спавање, на њих утрљате рицинусово или маслиново уље, како бисте поспешили раст длаке.
Поред ових бјути трикова, неопходно је да поведете рачуна и о исхрани. Значи, свој јеловник би требало да обогатите нимирницама које су богате протеинима и витаминима Б и Ц.
Prirodni botoks s korom jednog voća: „Odvratno, ali bore nestaju“

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Желите да имате природно густе обрве? Пратите ове савете и никад више нећете користити шминку се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.