Ники Хејли не одустаје од трке за председника: Не идем нигде

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Feb.2024, 09:00

Ники Хејли не одустаје од трке за председника: Не идем нигде

Кандидаткиња за председничку номинацију Републиканске странке Ники Хејли поручила је данас да неће одустати од трке за номинацију, додавши да није забринута за своју политичку судбину. Фото: Танјуг/Nick Rohlman/The Gazette via AP „Не идем нигде. Не плашим се да кажем тешке истине наглас. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Не осећам потребу да љубим нечију руку. Не плашим се Трампове одмазде. Не тражим ништа од њега. Нисам забринута за сопствену политичку будућност“, рекла је Хејли на митингу у Гринвилу, у Јужној Каролини, преноси портал Хил.
Она је одбацила идеју о кандидатури за потпредседника или о кандидовању на следећем изборном циклусу.
Истраживања јавног мњења показују да бивши председник САД Доналд Трамп има подршку 77,7 одсто републиканаца, док Хејлијеву подржава 16,6 одсто бирача Републиканске странке. Трамп је досад однео убедљиве победе на унутарстраначким изборима у Ајови, Њу Хемпширу, Невади и на Девичанским острвима, и тренутно има освојених 63 делегата, док је Хејли освојила свега 17 делегата.
Наредни избори биће одржани 24. фебруара у Јужној Каролини, матичној држави Ники Хејли у којој је била гувернерка од 2011. до 2017. године.
Savet bezbednosti: SAD ponovo stavile veto na rezoluciju o prekidu vatre u Gazi

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ники Хејли не одустаје од трке за председника: Не идем нигде се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.