Ерлинг Халанд донео победу фудбалерима Манчестер ситија против Брентфорда

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Feb.2024, 08:34

Ерлинг Халанд донео победу фудбалерима Манчестер ситија против Брентфорда

Фудбалери Манчестер ситија победили су вечерас на свом терену екипу Брентфорда резултатом 1:0 у заосталом мечу 18. кола Премијер лиге. Фото: Танјуг/AP Photo/Rui Vieira Једини гол на утакмици постигао је норвешки фудбалер Ерлинг Халанд у 71. минуту.
Манчестер сити се тренутно налази на >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << другом месту на табели Премијер лиге са 56 бодова. Ливерпул је први на табели са 57 бодова, док је Арсенал трећи са 55. Брентфорд је на 14. позицији на табели Премијер лиге са 25 поена.
Фудбалери Манчестер ситија ће у суботу у 26. колу Премијер лиге гостовати Борнмуту, док ће Брентфорд два касније играти са Вест Хемом у Лондону.
Italijanski trener Đenaro Gatuzo dobio otkaz u Olimpiku iz Marseja

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ерлинг Халанд донео победу фудбалерима Манчестер ситија против Брентфорда се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.