Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Feb.2024, 22:50

Прелетач др Несторовић – Од комунисте, Равногорца, СПС, ЈУЛ-а, па све до жутих, теорија завера и покрета МИ

„Обећао сам озбиљне батине за прелетање“ , изјавио је неформални лидер коалиције МИ – Глас народа др Бранимир Несторовић у интервјуу Љиљани Смајловић. Ова порука је упућена свим посланицима и одборницима коалиције МИ – Глас народа и она би била на месту да је није упутио шампион >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << прелетања, др Бранимир Несторовић. Фото: Copyright Antonio Ahel/ATA Images Др Бранимир Несторовић, син комунистичког функционера и заљубљеник у комунизам своју политичку каријеру управо је започео у Савезу комуниста.

Међутим, када је комунизам пропао, а самим тим када су нестале и привилегије које је носила чланска карта КПЈ, Бранимир одлучује да се приклони СПО, који је баштинио монархистичке и равногорске идеје.
Идеолошко прелетање из партизана у четнике за Несторовића је било сасвим у реду, као што му је било нормално и прелетање од противника Милошевића до члана владе Мирка Марјановића. Можда ништа не би било чудно да је др Бранимир Несторовић, специјалиста из области педијатрије постао помоћник министра здравља, као нестраначка, стручна личност, али др Несторовић у влади СПС-ЈУЛ-а постаје помоћник министра образовања 1998. године.
О овом периоду живота др Несторовић је причао у емисији Говорница на ТВ Марш и његово лично сведочанство о овом периоду можете да послушате од 1:13:18 на следећем линку.

У истој емисији, др Несторовић доказује да је шампион прелетања. Чувени доктор је након петооктобарских промена добио позив који се по његовим речима не одбија. Тај позив је уследио из редова Демократске странке и наравно др Несторовић је брже боље постао члан ДС.
Нова власт, нова књижица и нове привилегије.
Жутима није сметао Милошевићев помоћник министра, а Несторовићу није сметала екипа која је опустошила Србију, јер је свако пронашао свој интерес.
Након Демократске странке, уследиле су Двери, којима такође окреће леђа, када је схватио да популистички покрет МИ – Глас народа може да послужи сврси, а то су државни буџет и уцене. Политичкој шизофренији др Несторовића доприносе и бројне теорије завере попут тога да је земља равна плоча, да је корона вирус најсмешнији вирус у историји човечанства, као и то да су сви плавооки људи потомци ванземаљаца.

Нисмо сигурни да ли из Несторовића данас чујемо комунисту, Равногорца, социјалисту, јуловца, демократу, дверјанина, доктора или теоретичара завере, али оно што је сигурно јесте да не чујемо глас народа, него глас једног обичног трговца и популисте.
 
Đedović Handanović: Odgovorno donosimo odluke u vezi s projektima poput Jadra

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Прелетач др Несторовић – Од комунисте, Равногорца, СПС, ЈУЛ-а, па све до жутих, теорија завера и покрета МИ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.