Хамас потврдио да је примио лекове намењене таоцима у Гази

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Feb.2024, 21:30

Хамас потврдио да је примио лекове намењене таоцима у Гази

Хамас је потврдио да је примио лекове и да је почео да их доставља таоцима у Гази, саопштило је данас катарско министарство спољних послова. Фото: Танјуг/AP/Hatem Ali Катар и Француска посредовале су у договору Израела и Хамаса у јануару о хитној испоруци медицинског материјала таоцима >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << које држи Хамас у Гази.
Заузврат би хуманитарна и медицинска помоћ требало да буде достављена цивилима у тој палестинској енклави, преноси Ројтерс.
„Катар је добио ове потврде као посредник у договору који обухвата допремање лекова и испоруку хуманитарне помоћи цивилима у Појасу Газе, нарочито у најугроженијим и оштећеним областима, у замену за испоруку лекова који су неопходни таоцима у Гази“, навео је портпарол катарског министарства Маџет ал-Ансари у саопштењу.
Rusija će u 2024. povećati proizvodnju gasa

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Хамас потврдио да је примио лекове намењене таоцима у Гази се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.