Уз овај трик више никад нећете пеглати гардеробу!

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Feb.2024, 15:01

Уз овај трик више никад нећете пеглати гардеробу!

Пеглање одеће није баш забаван кућни посао, али постоји решење да га заобиђете. Фото: Pixabay/ Engin_Akyurt  Користите трик са две тениске лоптице како бисте осигурали да се ваша одећа не гужва што је више могуће у машини.
Иако им је главна намена играње тениса, лоптице могу бити веома >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << корисне приликом прања и сушења веша. Посебно су добри када перу јакне, јастуке, пешкире, што ће их учинити меким.
Праве и обичну одећу најмање дупло наборану. Потребне су вам само две тениске лоптице, које ћете прво ставити у веш машину са одећом коју планирате да оперете.
Процедура је, као и обично, детерџент и омекшивач по избору, а једина новина су тениске лоптице.
Како се бубањ машине окреће, тако се и куглице окрећу и исправљају одећу на природан начин.
Када извадите одећу, приметићете да има много мање бора. Тениске лоптице су такође корисне у сушилици.
Уклониће већину набора на одећи и ослободиће вас страшног пеглања. Важно је да уклоните одећу из машине и машине за сушење одмах након завршетка програма.
Ако дуже остане у бубњу, постоји могућност да се поново згужва.
Neutrališete neprijatne mirise ili sprečite njihovo pojavljivanje sa ovom namirnicom koju siurno imate u kuhinji!

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Уз овај трик више никад нећете пеглати гардеробу! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.