Катар оптужио Нетанијахуа да пролонгира рат

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Feb.2024, 20:45

Катар оптужио Нетанијахуа да пролонгира рат

Катар је оптужио премијера Израела Бењамина Нетанијахуа да, својим изјавама у вези са преговорима о ослобађању преосталих талаца које држи Хамас, покушава да пролонгира рат у Појасу Газе. Фото: Танјуг/AP/Ohad Zwigenberg „Недавне изјаве премијера Израела… нису ништа друго до покушаја >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да се одуговлачи и пролонгира рат због разлога који су постали очигледни свима“, наводе је портпарол катарског министарства спољних послова Маџат ал-Ансарси на платформи X (Твитер).
Он је то изјавио након што је Нетанијаху оптужио Катар да је благ према Хамасу, током говора који је одржао у Јерусалиму.
„Апелујем вас да притиснете Хамас јер желимо ослобађање наших талаца“, рекао је Нетанијаху лидерима америчких који су се окупили на гала вечери у Музеју толеранције, пренео је Џерузалем пост.
Нетанијаху је рекао да „Катар може да притисне Хамас као нико други“.
„Они су домаћини лидерима Хамаса, који је завистан од њих финансијски“, истакао је Нетанијаху.
Netanijahu: Pobeda je na dohvat ruke, rat gotov za nekoliko meseci

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Катар оптужио Нетанијахуа да пролонгира рат се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.