Леброн Џејмс жели да игра за селекцију САД на Олимпијским играма у Паризу

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Feb.2024, 15:50

Леброн Џејмс жели да игра за селекцију САД на Олимпијским играма у Паризу

Кошаркаш Лос Анђелес Лејкерса Леброн Џејмс изјавио је да је спреман да заигра за селекцију Сједињених Америчких Држава на предстојећим Олимпијским играма у Паризу, преносе амерички медији. Фото: Танјуг/AP Photo/Darron Cummings Џејмс (39) је наговестио да неће да има улогу лидера у америчком >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << тиму на Играма у Паризу.
„Видећу како ћу се осећати на крају сезоне, али не мислим да би наступ на ОИ био превелики напор за мене. С обзиром на играче који могу да попуне наш олимпијски тим, не бих морао много тога да радим, мало да скачем, додајем, блокирам… Свакако не бих ни волео да будем међу главним играчима“, рекао је Џејмс после Ол-стар меча НБА лиге у Индијанаполису.
Џејмс је са селекцијом САД освојио златне медаље на ОИ 2008. у Пекингу и 2012. у Лондону, као и бронзу на ОИ у Атини 2004. године. Он је истакао да још не зна колико ће сезона играти у НБА лиги, али је додао да му се ближи крај играчке каријере.
Џејмс је истакао да је срећан у ЛА Лејкерсима са којима је 2020. године освојио титулу у НБА лиги. Он ове сезоне у НБА лиги просечно постиже 24,8 поена и има 7,8 асистенција и 7,2 скокова по мечу.
Kastiljo: Srećan sam zbog tri boda, sve smo bliži cilju – da budemo šampioni

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Леброн Џејмс жели да игра за селекцију САД на Олимпијским играма у Паризу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.