У Србији у уторак облачно и местимично са кишом и пљусковима

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Feb.2024, 15:06

У Србији у уторак облачно и местимично са кишом и пљусковима

У Србији ће у уторак, 20. фебруара бити умерено и потпуно облачно местимично са кишом или краткотрајним пљусковима, а само ће током преподнева на северу и западу земље бити претежно сунчано, саопштио је данас Републички Хидрометеоролошки Завод. Фото: Градске инфо Дуваће слаб >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и умерен северозападни ветар, на истоку повремено јак, са температурама од минус два до 14 степени.
У Београду ће бити умерено до потпуно облачно, ујутру и током ноћи између уторка и среде са слабом, краткотрајном кишом, док ће се током дана задржати углавном суво време. Дуваће слаб до умерен северозападни ветар, са највишом дневном температуток око 12 степени.
Од четвртка се очекује осетно топлије време, за викенд поново пад температуре са падавинама.
AMSS: Očekujemo gužve na graničnim prelazima i naplatnim rampama

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У Србији у уторак облачно и местимично са кишом и пљусковима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.