Несторовић: Јерковић и Илић прекинули контакт, не желимо да будемо ‘тас на ваги’

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Feb.2024, 14:51

Несторовић: Јерковић и Илић прекинули контакт, не желимо да будемо ‘тас на ваги’

Носилац листе „Ми-Глас из народа“ Бранимир Несторовић рекао је данас да су Александар Јерковић и Весна Илић двоје одборника који су одмах након избора прекинули сваки контакт са покретом и поновио да не жел да уду „тас на ваги“ и да је најбоље решење расписивање нових београдских >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << избора. Фото: Танјуг/Раде Прелић „Господин Јерковић и госпођа Весна Илић, њих двоје су заједно и дошли код нас (у покрет), они су заједно престали да се јављају. И ја их данас нисам видео да су били уопште у сали“, рекао је Несторовић за Танјуг после одлагања конститутивне седнице Скупштине града.
Он је рекао да су их контактирали из СНС, али да су принципијално одбили понуду, не улазећи у детаље шта им је понуђено. Како је Несторовић рекао, идеја када су формирали покрет је била да не буду тас на ваги који одлучује између два велика блока која се сукобљавају и истакао да најбољи начин за снижавање тензија представљају нови избори.
„Нови избори су увек најбољи зато што ће људи да гласају. Сад је доста јаснија ситуација после републичких избора. Очистила се политичка сцена, гомила ових аутобус странака је нестала. Сад ће бити прилично лако изабрати. Имаш две, три опције, па ће свако да изабере за себе“, рекао је Несторовић.
Он је најавио да ће покрет „Ми-Глас из народа“ у Скупштини Србије инсистирати да се измени изборни закон.
AMSS: Očekujemo gužve na graničnim prelazima i naplatnim rampama

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Несторовић: Јерковић и Илић прекинули контакт, не желимо да будемо ‘тас на ваги’ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.