Живковић: Благајне ЕПС враћене у функцију, грађани могу да измире јануарске рачуне

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Feb.2024, 13:49

Живковић: Благајне ЕПС враћене у функцију, грађани могу да измире јануарске рачуне

Вршилац дужности генералног директора Електропривреде Србије Душан Живковић изјавио је Танјугу да од данас грађани могу да измире јануарске рачуне за електричну енергију и на благајнама ЕПС-а, које су у потпуности враћене у функцију. Фото: ЕПС „ЕПС-ове благајне користи мање >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << од петине купаца електричне енергије, углавном због тога што нема провизије“, рекао је Живковић и подсетио да однедавно ЕПС нуди могућност замене папирног рачуна електронским, чиме се остварује попуст од 50 динара.
Како је рекао, за кратко време више од 340.000 корисника препознало је предности портала „Увид у рачун“, где грађани могу да провере стање својих бројила, као и да плате рачун и имају увид у претходни период.
„У току су финална тестирања мобилне апликације која ће ускоро бити доступна нашим купцима. Верујем да ће у складу са понудом нових дигиталних услуга број корисника шалтера бити мањи из дана у дан“, истакао је Живковић. Он је навео за Танјуг да ЕПС месечно штампа 3,4 милиона рачуна и оценио да за тим, у ери дигитализације, заиста нема потребе.
Живковић је позвао грађане да преласком на електронски рачун, заједно са ЕПС-ом, дају допринос очувању животне средине.
Ford u 2023. godini prodao skoro dva miliona automobila u SAD

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Живковић: Благајне ЕПС враћене у функцију, грађани могу да измире јануарске рачуне се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.