На наплатној станици Обреновац рекордан број возила у једном дану

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Feb.2024, 13:35

На наплатној станици Обреновац рекордан број возила у једном дану

Претходних пет дана, односно од 14. до 18. фебруара забележен је повећан интензитет саобраћаја на свим путним правцима у Србији, а на аутопуту Милош Велики, на наплатној станици Обреновац, забележен је рекорд у броју возила која су прошла, саопштило је данас ЈП Путеви Србије. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Танјуг/Владимир Шпорчић Истиче се да је у недељу, 18. фебруара кроз ту наплатну станицу прошло чак 23.015 возила у смеру ка Београду, али да и поред толиког броја возила тог дана на наплатној станици Обреновац није било задржавања.
Електронска наплата путарине омогућава најбржи пролазак кроз наплатне станице, без заустављања и без контакта, што значајно скраћује време путовања и представља јефтинији вид плаћања путарине, наведено је у саопштењу ЈП Путеви Србије.
AMSS: Očekujemo gužve na graničnim prelazima i naplatnim rampama

Преузмите андроид апликацију.
Чланак На наплатној станици Обреновац рекордан број возила у једном дану се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.