МУП током следеће недеље појачано контролише аутобусе и теретњаке

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Feb.2024, 20:43

МУП током следеће недеље појачано контролише аутобусе и теретњаке

Припадници саобраћајне полиције Министарства унутрашњих послова спроводиће од 19. до 25. фебруара акцију појачане контроле саобраћаја која ће бити усмерена на откривање прекршаја које чине возачи аутобуса и теретних возила, саопштио је данас МУП. Фото: Градске инфо Током акције >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << која се истовремено спроводи у 30 европских земаља чланица Мреже саобраћајних полиција Европе, саобраћајна полиција ће патроле првенствено усмеравати на путеве са најинтензивнијим саобраћајем аутобуса и теретних возила.
Посебан акценат ће бити на контроли поштовања одредби Закона о радном времену посаде возила у друмском превозу и тахографима, као и превоза терета и испуњености општих услова за учешће у саобраћају возача теретних возила и аутобуса.
Javna nabavka projekta sektora D obilaznice oko Beograda planirana do aprila

Преузмите андроид апликацију.
Чланак МУП током следеће недеље појачано контролише аутобусе и теретњаке се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.