Вучић: Није било нових притисака на Србију по питању КиМ, али јесте по питању Русије

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Feb.2024, 17:21

Вучић: Није било нових притисака на Србију по питању КиМ, али јесте по питању Русије

Председник Александар Вучић изјавио је данас да на безбедносној конференцији у Минхену није било „иза сцене“ неких нових притисака на Србију по питању КиМ, док по питању Русије јесте, али да је то већ уобичајено, како је рекао, на сваком месту и на сваком кораку. Фото: Танјуг/Тара >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Радовановић Вучић је тако одговорио на питање новинара да ли је било нових притисака по питању КиМ и Русије у Минхену.
„Што се Русије тиче, то увек чујете на сваком месту и на сваком кораку и то сам чуо бар на два састанка данас. То је кључна тема, мислим, да ми будемо сасвим фер, сувише смо ми мали, ово су наше муке.
Али, Русија је суштина и сад ово после смрти Наваљног, то је ужасно тешка ситуација и наравно трагедија и лоша вест за цео свет, за сваког нормалног човека је ужасно када чујете да је неко преминуо. Да ли је преминуо из овог или из оног разлога, то ће истрага било чија да установи, али свакако лоша вест која доприноси још тежој атмосфери“, рекао је Вучић.
Додао је да се та атмосфера могла осетити и на конференцији у Минхену.
„Тако да ми смо сувише мали да бисмо били било какав суштински фактор, осим што нико не жели да види да на било који начин ми имамо другачији став од става већине“, рекао је Вучић.
KiM: Dok Albanci slave, za Srbe najgora vremena od 1999. godine

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: Није било нових притисака на Србију по питању КиМ, али јесте по питању Русије се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.