Вучић: Спремни смо да разговарамо о препорукама ОЕБС-а

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Feb.2024, 16:51

Вучић: Спремни смо да разговарамо о препорукама ОЕБС-а

Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да су током његовог боравка у Минхену, где се одржава безбедносни форум, биле споменуте и препоруке ОДИХР-а и ОЕБС-а, на шта је, како је рекао, одговорио да је Србија увек спремна да о томе разговара. Фото: Танјуг/Марко Ђоковић „Рекао >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << сам да смо увек спремни да о томе разговарамо и да препоруке уважавамо, али то је урађено на, рекао бих, врло цивилизован и пристојан начин за разлику од неких букача и батинаша који мисле да како се понашају у својој кући, да тако могу да се понашају и према Србији“, рекао је Вучић и додао да то неће моћи.
Вучић је то изјавио одговарајући на питање новинара о томе да ли је иза сцене било нових притисака на Србију.
Vučić razgovarao sa ministrom spoljnih poslova Kine

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: Спремни смо да разговарамо о препорукама ОЕБС-а се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.