„То је добар знак, Новак је све схватио врло озбиљно“

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Feb.2024, 16:30

„То је добар знак, Новак је све схватио врло озбиљно“

Тениска јавност је претерала са критикама на рачун Новака Ђоковића после пораза у Мелбурну, сматра Лора Робсон. Фото: Танју/AP Photo/Asanka Brendon Ratnayake Британска тенисерка, која сада ради као аналитичар на Еуроспорту, уверена је да ће се светски број један брзо опоравити од гибитка титуле >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у Аустралији.
Новака ускоро очекује пут на мини америчку турнеју, пријављен је за турнире Серије АТП 1.000 у Индијан Велсу и Мајамију где није играо годинама.
„Мислим да је била претерана реакција на тај Новаков пораз у Мелбурну. Он је опет стигао до саме завршнице у Аустралији, где се борио за титулу, није као да је изгубио у првом или другом колу“, примерила је Робсонова.
Она каже да је конкуренција све јача и да је нормално да Ђоковић наилази на изазов у млађим играчима, који су све бољи.
„Новак је до сада освојио све што је могао и изненада имате Алкараса, Синера и још неколико младих играча који га изазивају из недеље у недељу“, додала је Лора.
Мастерс у Индијан Велсу почиње 6. марта и она верује да ће Новак већ ту показати да је у доброј форми.
„Веома сам задовољна чињеницом да се пријавио да игра у Индијан Велсу и Мајамију, вероватно ће играти нешто више него раније. Знам да је недавно рекао како не ужива у томе да је раздвојен од породице предуго, али ако се већ пријавио за два мастерса, то је добар знак. То можда није добар знак за друге тенисере, јер се чини да ово схвата врло озбиљно. Погледајте његове рекорде, то вам каже да ће све док се не повуче бити фаворит на сваком турниру на којем се такмичи“, закључила је Лора Робсон.
 
 
Milan Pavkov novi fudbaler Čukaričkog

Преузмите андроид апликацију.
Чланак „То је добар знак, Новак је све схватио врло озбиљно“ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.