Зеленски спреман да оде са Трампом на фронт да му покаже како изгледа прави рат

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Feb.2024, 14:22

Зеленски спреман да оде са Трампом на фронт да му покаже како изгледа прави рат

Украјински председник Володимир Зеленски рекао је данас да је вољан да бившег америчког председника и кандидата за републиканску председничку номинацију Доналда Трампа, поведе на украјинску линију фронта да му покаже како изгледа „прави рат, а не онај на Инстаграму“. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Танјуг/Paul Ellis/Pool Photo via AP ​“Желимо да сви кандидати знају шта се заиста дешава у рату. Ако Трамп дође, спреман сам да са њим идем на фронт. Ако будемо разговарали о томе како да окончамо рат, морамо да демонстрирамо онима који доносе одлуке како изгледа прави рат. Не Инстаграм рат, већ прави рат“, рекао је Зеленски на панелу на Минхенској безбедносној конференцији.
Украјински председник је захвалио и свим земљама које су прихватиле украјинске избеглице и које их подржавају.
„И ако у Украјини буде довољно система противваздушне одбране, моћи ћемо да вратимо кући милионе Украјинаца, милионе наших људи, наших избеглица“, поручио је Зеленски.
Зеленски је искористио обраћање на конференцији да подстакне Запад да настави да подржава украјинске оружане снаге, у тренутку када се приближава две године од напада руских снага на Украјину.
Zaharova: Zelenski povlači trupe iz Avdijevke, jer se bori samo za novac

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Зеленски спреман да оде са Трампом на фронт да му покаже како изгледа прави рат се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.