Захарова: Зеленски повлачи трупе из Авдијевке, јер се бори само за новац

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Feb.2024, 14:16

Захарова: Зеленски повлачи трупе из Авдијевке, јер се бори само за новац

Кијев је одлучио да повуче трупе из Авдијевке не да би „спасао животе“, већ зато што може да се бори само за новац, изјавила је портпаролка руског Министарства спољних послова Марија Захарова. Фото: Танјуг Она је демантовала изјаву украјинског председника Володимира Зеленског >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << који је на Минхенској безбедносној конференцији рекао да је одлука о повлачењу украјинских трупа из Авдијевке донесена како би се „спасли животи Украјинаца“.
„Не, не из тог разлога. Већ зато што председник и његова банда знају да се ‘боре’ само за велике паре, које им иду право у џеп, и против грађана“, написала је Захарова на Телеграм каналу.
Све остало није од значаја за кијевски режим, закључила је Захарова, преносе „Риа Новости“.
Повлачење украјинских јединица из Авдејевке синоћ је најавио главнокомандујући Оружаних снага Украјине Олександар Сирски.
Украјинска војска саопштила је да је због ескалације оружаних борби у Авдијевки издато наређење о повлачењу украјинских трупа из југоисточног дела тог града, али и да та одлука, како се наводи, није пружила никакву стратешку предност Русији.
Šolc: Putin mislio da će pokoriti Ukrajinu za 2 do 4 nedelje, ali se prevario

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Захарова: Зеленски повлачи трупе из Авдијевке, јер се бори само за новац се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.