Песков: Америка се није обратила Русији у вези са радом на противсателитском оружју

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Feb.2024, 20:11

Песков: Америка се није обратила Русији у вези са радом на противсателитском оружју

САД се још нису обратиле Руској Федерацији о заједничком раду по питању противсателитског наоружања, изјавио је портпарол руског председника Дмитриј Песков. Фото: WikimediaComonns/Kremlin.ru „Русија је спремна ако буде било каквих иницијатива са америчке стране“, рекао је Песков новинарима, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << одговарајући на питање о спремности Русије за контакте по овом питању, преносе РИА Новости.Бела кућа је потврдила да се претња националној безбедности, на коју је претходно упозорен Конгрес, односи на антисателитско оружје које наводно развија Руска Федерација.
Председник САД Џозеф Бајден је захтевао дипломатске контакте са Русијом, рекао је раније портпарол Беле куће Џон Кирби.
Песков је напоменуо да до сада није примљен ниједан такав захтев.
Aleksej Navaljni preminuo u zatvoru u 47. godini

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Песков: Америка се није обратила Русији у вези са радом на противсателитском оружју се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.