Бличер рипорт: Топић трећи пик НБА драфта

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Feb.2024, 18:04

Бличер рипорт: Топић трећи пик НБА драфта

Српски плејмејкер Никола Топић прогнозиран је као трећи пик НБА драфта према писању етаблираног америчког спортског сајта „Бличер рипорт“. Фото: АБА лига/ Драгана Стјепановић Најкориснији играч Еврпског првенства у Нишу за играче до 18 година је још увек у процесу опоравка >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << од повреде задобијене на почетку 2024. године. Полусезона у Меги била је блистава, па је одмах одговорио на захтеве Јаниса Сферопулоса по преласку у Звезду.
У првој реченици пропратног текста „Бличер рипорта“ се истиче како су скаути у недостатку самопоуздања у сортирању НБА потенцијала највишег нивоа ишли резоном онога што им фали у тиму и позиција које ваља попунити. Тај процес размишљања би требало да донесе Топићу предност на трећем месту са ког бирају Сан Антонио спарси.
„Могли би унапреде бековску ротацију, посебно са Топићевом креативношћу и кредибилитетом. Пре него што је дошао у Црвену звезду и повредио колено, 18-годишњак је преводио АБА лигу по асистенцијама, што је уверљив податак заснован на синимцима који истичу његову функционалне димензије за плејмејкера, вештину додавања и нападања дефанзиваца правовременим дриблингом и шутевима“, пише у тексту.
„Али, он је такође био невероватно ефикасан финишер користећи своју величину и способност за креацију шутева. Постоје нека питања о његовој доследности у шуту и ​​одбрани, али ниједно није алармантно да негира потенцијалну вредност коју Топић добија својом креацијом на напредом нивоу, припремом, поентирањем на обручу“, закључак је текста.
Vojvodina preslišala Megine klince u Nišu, čeka Partizan u polufinalu





Преузмите андроид апликацију.
Чланак Бличер рипорт: Топић трећи пик НБА драфта се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.