Шолц и Зеленски потписали безбедносни споразум

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Feb.2024, 14:25

Шолц и Зеленски потписали безбедносни споразум

Немачки канцелар Олаф Шолц и украјински председник Володимир Зеленски потписали су данас у Берлину споразум о дугорочним безбедносним обавезама. Фото: Танјуг/Michael Kappeler/dpa via AP „Историјски корак. Немачка ће наставити да подржава Украјину против руског агресорског рата“, навео >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је Шолц на друштвеној мрежи X.
За сада нису познати детаљи споразума.
Зеленски је јутрос стигао у посету Немачкој, а касније би требало да отпутује у Париз.
Из Јелисејске палате најављено је да ће Зеленски у Паризу потписати безбедносни споразум са француским председником Емануелом Макроном, преноси немачки Шпигел.
Украјина је у јануару потписала безбедносни споразум са Великом Британијом.
Princ Hari se spustio bob stazom brzinom od 99 km/h u Kanadi

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Шолц и Зеленски потписали безбедносни споразум се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.