У Холандији рекордан број тинејџера има проблеме са законом

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Feb.2024, 10:47

У Холандији рекордан број тинејџера има проблеме са законом

Подаци Статистичког завода Холандије (ЦБС) објављени данас указују да рекордан број тинејџера у тој земљи има проблеме са законом, преноси НЛ тајмс. Фото: Танјуг/Txllxt Txllxt Како је наведено, у 2022. години више од 17.000 малолетника између 12 и 18 година било је осумњичено за злочин, од >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << тога њих 11.000 по први пут.
У 2022. години 83 одсто од преко 4.000 осумњичених девојчица прекршиле су закон по први пут, у поређењу са 72 процента у 2014. години.
Шездесет одсто од скоро 13.000 осумњичених дечака први пут су извршили преступ 2022. године, у поређењу са 53 одсто у 2014. години.
Тинејџери који су починили преступ први пут осумњичени су углавном за крађу из продавнице, а након тога највише је осумњичених за нападе и јавно насиље.
Три четвртине осумњичених су дечаци, а они представљају и 96 одсто укупног броја малолетника који су закон прекршили више од једанпут.
Grčka legalizovala istopolne brakove

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У Холандији рекордан број тинејџера има проблеме са законом се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.