Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Feb.2024, 17:02

Срамота каква се не виђа: Хрват Понош хвали Шиптара Куртија, чак и водитељка тајкунске ТВ остала у шоку! (ВИДЕО)

Здравко Понош, један од лидера Ђиласове НАТО коалиције ,,Насиљем против Србије“ добро је познат као неко ко у јавности заступа ставове блиске интересима Хрватске, а супротне интересима Србије. Но, чини се да осим фаворизовања Загреба, сада има и нове љубимце – Аљбина Куртија >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и привремене власти у Приштини. Фото: Ilustracija/M.K./ATAImages/Profimedia Поношу су срцу ближи и Загреб и Приштина, и Пленковић и Курти од Београда у коме живи, ради и Србије у којој претендује да дође на власт. Да не говоримо о његовој, сада већ патолошкој, мржњи према Александру Вучићу, српском председнику који смета и Хрватској и тзв. Косову, јер води бригу о интересима Србије.
Да је Понош спреман на сваку гадост, само да би водио кампању у корист српских непријатеља, а против Србије и како би напао Александра Вучића, говори у прилог и његова срамна изјава тајкунској телевизији поводом ванредне седнице Савета безбедности Уједињених нација (СБ УН) о Косову и Метохији.

Заслепљен својом острашћеном мржњом према Вучићу, Понош је успео да изусти оно у шта не верује нико нормалан на овом свету ко има очи и уши – изјавио је фактички да је Курти надиграо Вучића на тој седници, а на шта је остала шокирана чак и водитељка опозиционе телевизије.
Она га је упитала како то мисли, јер је вероватно била свесна какву је глупост Понош одвалио, а НАТО генерал са хрватском путовницом није имао никакво рационално објашњење, већ је само рекао да је ,, Курти једноставно издоминирао“. Није могао да пронађе аргументе, јер их за такву сумануту тврдњу не може ни бити, али је ноншалантно наставио даље да лупета.
– Хрват Понош хвали Куртија – Здравко Понош, НАТО генерал и поносни Усташа, у тренуцима када се српски народ бори за свој опстанак на Космету, јавно хвали шиптарског екстремисту Аљбина Куртија. Изрод Понош је, по ко зна који пут, показао да је опозиција једино српској држави и српском народу! Његови сународници из „лијепе њихове“ су сигурно поносни на њега – стоји у објави Телеграм канала Источна будућност, а та објава можда и најпрецизније даје дијагнозу Поношевог лудила (и безобразлука), јер тешко је наћи речи којима би се описало то бесрамно понашање.
У Поношевом лудилу, ипак има (антисрпског) система Запањујуће је да су Понош и Ђиласова НАТО опозиција једини људи на свету који мисле да је Курти ,,издоминирао на седници СБ УН“. Колико њихови аргументи (не) пију воду, најбоље говори то што су Куртија напали многи и на његовом тзв. Косову, и то тврдњама да је на Ист Риверу доживео тотални фијаско и да је Александар Вучић у односу на њега демонстрирао дипломатско умеће. Посебно је оштра била Вљора Читаку из опозиционе ДПК.
И поред тога што се у Поношевим наступима могу назрети елементи лудила, тешко је веровати да је Понош баш толико наиван и незналица, тако да се може рећи да и у његовом лудилу има система – а реч је о кампањи напада на Србију и Вучића увек и по сваку цену. Метода је лагати што више, бесрамније, гебелсовски, чак и онда када су лажи толико очигледне као у овом случају и чак и када немате никакве аргументе да објасните своје будалаштине.
Аљбин Курти не мора да брине да ли ће да има своје фанове и ботове, јер и када га сви буду напустили, све и да никог не буде на његовој страни ни у Албанији ни на тзв. Косову, увек ће му остати верни подржаваоци из ђиласовске опозиције у Србији. Док се председник Србије борио за нашу земљу у УН, они су радили против Србије у Европском парламенту и, као што видимо, подржавају из све снаге злотвора Куртија. Спремни су да се удруже са сваким српским непријатељем само да би срушили председника Србије и вратили Србију у ДОСовски мрак. Имају само један проблем, а то је што народ све ово види и што их грађани Србије не желе.
Značaj Sretenja u srpskoj istoriji

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Срамота каква се не виђа: Хрват Понош хвали Шиптара Куртија, чак и водитељка тајкунске ТВ остала у шоку! (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.