Ево неколико савета за лакше пражњење црева

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Feb.2024, 17:00

Ево неколико савета за лакше пражњење црева

Многима се дешава да због неправилног начина живота и навика све више оболевају од болести органа за варење. Обавезни пратећи симптом је неправилна столица. Фото: Pixabay/ Couleur Ево неколико савета за лакше пражњење црева.
Смоквино дрво Одлична намирница која ће вам помоћи у >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << томе су смокве. Садрже пуно влакана и помажу код затвора. Смокве такође помажу у нормалном раду црева. Три до пет смокава садрже око пет грама влакана.
Вода Следећа ствар која је важна за нормалан рад црева и редовну столицу је довољан унос воде. Стручњаци препоручују шест до осам чаша воде дневно.
Маслиново уље На трећем месту, препоручила је свима који имају проблема са затвором да у кафу сипају неколико капи маслиновог уља. Како додаје, помаже и код мршављења. Иначе, кафа је позната као природни диуретик, а у овом процесу додатно помаже и маслиново уље.
Mediteranska dijeta produžava život ženama

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ево неколико савета за лакше пражњење црева се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.