АМСС: Појачан саобраћај на излазима из градова и туристичким центрима

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Feb.2024, 19:30

АМСС: Појачан саобраћај на излазима из градова и туристичким центрима

Ауто-мото савез Србије упозорио је због почетка празника на појачан саобраћај на излазима из градова, на аутопутевима, главним путним правцима,као и на путевима који воде ка планинама, бањама и омиљеним местима на којима уобичајно проводимо нерадне дане. Фото: Танјуг/Владимир >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Порчић
Како се наводи возаче очекују променљиви али углавном добри услови за вожњу међутим, пошто је вожња у сатима појачаног саобраћаја увек напорна, тада се на местима где се врше радови на путу формирају краће колоне због којих је пролазак спорији.
Због тога се учесници саобраћаја позивају да за пут испланирају више времена, да крену раније, не журе и буду стрпљиви.

Vučić: Srbija će uvek čuvati svoju neutralnost,ali i štititi svoje nebo i građane

Преузмите андроид апликацију.
Чланак АМСС: Појачан саобраћај на излазима из градова и туристичким центрима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.