Путин у посети Турској можда и пре избора у Русији

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Feb.2024, 16:58

Путин у посети Турској можда и пре избора у Русији

Посета руског председника Владимира Путина Турској могла би да се одржи у догледно време, можда и пре председничких избора у Русији, рекао је данас портпарол руског председника Дмитриј Песков. Фото: Танјуг/AP/Mikhail Klimentyev „Спремамо се за ову посету, датуми још нису одређени. Очекујемо >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да ће се то одржати у догледној будућности. Не искључујемо ни могућност пре руских председничких избора“, рекао је Песков за онлајн издање „Лајф“, преноси РИА Новости.
Руски Савет Федерације заказао је председничке изборе за 17. март.
Kremlj demantuje tvrdnje da Putin Amerikancima nudi prekid vatre u Ukrajini

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Путин у посети Турској можда и пре избора у Русији се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.