Холандски фудбалер Промес осуђен на шест година затвора због шверца кокаина

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Feb.2024, 15:40

Холандски фудбалер Промес осуђен на шест година затвора због шверца кокаина

Фудбалер московског Спартака и некадашњи холандски репрезентативац Квинси Промес осуђен је данас на шест година затвора због учествовања у шверцу кокаина, преноси АП. Фото: Танјуг/AP Photo/Rui Vieira Окружни суд у Амстердаму пресудио је да је Промес био умешан у увоз и извоз стотина >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << килограма кокаина 2020. године.
Промес живи у Москви и није се појавио на суђењу у Амстердаму. Његови адвокати су навели да је фудбалер Спартака негирао све оптужбе.
АП преноси да су холандски тужиоци тражили затворску казну од девет година. Међутим, Окружни суд у Амстердаму је Промеса на крају осудио на шест година затвора.
Промес (32) је у каријери поред Спартака играо и за Твенте, Го Ахед Иглс, Севиљу и Ајакс. Он је био члан Спартака од 2014. до 2018. године, а у клуб из Москве се вратио 2021. Промес је ове сезоне одиграо 21 меч за клуб из Москве и постигао је осам голова.
За репрезентацију Холандије од 2014. до 2021. године наступио је на 50 утакмица и седам пута се уписао у листу стрелаца.
Selektor Srbije Dragiša Zečević saopštio spisak fudbalerki za mečeve sa Islandom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Холандски фудбалер Промес осуђен на шест година затвора због шверца кокаина се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.