Александар Комаров освојио златну медаљу на првенству Европе у рвању

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Feb.2024, 08:43

Александар Комаров освојио златну медаљу на првенству Европе у рвању

Александар Комаров освојио је златну медаљу у рвању у категорији до 87 килограма у дисциплини грчко-римским стилом. Фото: PrtSc/Instagram/wrestling_serbia Комаров је у финалу победио Турчина Алија Ченгиза, најбоље рангираног рвача на свету у овој категорији, са 4:1.
Комаров је у финалу победио >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Турчина Алија Ченгиза, најбоље рангираног рвача на свету у овој категорији, са 4:1.
Комаров је прво био бољи од Литванца Мартинаса Немсевичијуса којег је добио са 7:0, а потом елиминисао и доскорашњег актуелног шампиона Европе Иштвана Такача из Мађарске.
У четвртфиналу је савладао олимпијског шампиона Жана Белењука, а победа над Исламом Абасовим у полуфиналу му је донела сигурно одличје.




Selektor Srbije Uroš Bregar saopštio širi spisak rukometašica za dvomeč sa Crnom Gorom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Александар Комаров освојио златну медаљу на првенству Европе у рвању се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.