Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Feb.2024, 21:43

Ужасне претње Ђиласовог екстремисте: Овако од Вучића покушавају медијски да створе мету за одстрел! (ФОТО)

Срђан Миливојевић, некадашњи Отпораш, а сада само оцвали ђиласовски екстремиста, позвао је на линч председника Србије Александра Вучића. Фото: PrtSc Он је то урадио на платформи Икс, тиме што је покушао лажима потпуно да дехуманизује личност председника, чиме би се креирала таква >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << атмосфера да би било шта лоше што се уради Александру Вучићу било потпуно легитимно – то је наратив који жели да креира екстремистичка опозиција.
Миливојевић је на платформи „Икс“ објавио твит у коме је написао следеће:
– Александар Вучић је 3 у 1: Лоповчина, Издајник, Шеф мафије – написао је Миливојевић.
Aleksandar Vučić je 3 u 1:
Lopovčina
Izdajnik
Šef mafije pic.twitter.com/DHAcK0tRaM
— Srđan Milivojević (@srdjanmil037) February 11, 2024

Миливојевић је наставио прљаву кампању криминализације и дехуманизације Александра Вучића, којом жели да грађане наведе на закључак да ако је неко шеф мафије, онда треба и да заврши онако како често завршавају шефови мафије. Познато је да сваком покушају физичког угрожавања, поготово лидера неке земље, претходи управо медијска дехуманизација и креирање атмосфере у којој се од особе против које се води кампања прави мета за одстрел.
Фото: PrtSc Није први пут Миливојевићу да води овакве срамне претеће и увредљиве кампање против председника Србије и његове породице. Пре неколико година је објавио срамотан твит у коме је позвао на убиство Андреја и Данила Вучића, брата и сина председника Србије.
– Андреј и Данило нађени у шахту, к’о Гадафи – написао је тада бесрамни Миливојевић на Твитеру.
Petković: Ni Beograd ni Vučić nikom ne prete, samo je Kurti pretnja miru

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ужасне претње Ђиласовог екстремисте: Овако од Вучића покушавају медијски да створе мету за одстрел! (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.