Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Feb.2024, 21:00

Три одличне салате за здраву кожу

Осим за здравље организма, салате су важне и за здраву кожу. Због тога се препоручује да их укључите у дневни мени. Фото: Pixabay/JillWellington Салата од цвекле и јабуке Ова слатка комбинација је одличан избор здравих хранљивих материја, цвекла садржи висок удео гвожђа које повећава хемоглобин >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и тако чисти кожу и смањује пигментацију.
Салата од авокада Ова салата је заправо комбинација авокада и краставца. Авокадо је богат протеинима, па је одличан за суву кожу и помаже у превенцији кожних обољења, а краставац делује освежавајуће.
Мешана салата Салата од шаргарепе, цвекле, парадајза и зелене салате је такође одличан избор за здраву кожу. Садржи витамин А, хемоглобин, бета каротен и антиоксиданте који кожи дају сјај и успоравају старење и појаву бора.
Ove namirnice čiste krvne sudove: Ishranom smajite rizik od srčanog i moždanog udara

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Три одличне салате за здраву кожу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.