Зуроф: Сан Приштине је да се Срби иселе са КиМ

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Feb.2024, 20:20

Зуроф: Сан Приштине је да се Срби иселе са КиМ

Директор Центра „Симон Визентал“ из Јерусалима Ефраим Зуроф изјавио је данас да на КиМ није било геноцида, да није експерт за ситуацију за положај Срба на КиМ и да му је тешко да да неку озбиљнију тврдњу, али да је очигледно да је сан Приштине да се Срби иселе. Фото: Танјуг/Зоран >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Жестић Зуроф је у оценио да је важно што се о тешком положају српске заједнице разговарало у Савету безбедности УН и истиче да власти у Приштини немају аргументацију да је против њиховог народа почињен злочин у рангу геноцида, а да то важи и за Београд, преноси Танјуг.
„Важно је да Уједињене нације буду свесне шта се дешава на Косову и дискриминацији која се врши над Србима на Косову. Али, нема основа за тужбу за геноцид. Нема геноцида на Косову, барем не до сада. И надам се да се никада неће догодити“, рекао је Зуроф за Косово онлајн.
U Predsedništvu prvi put izloženi zajedno Karađorđe i Knez Miloš Obrenović

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Зуроф: Сан Приштине је да се Срби иселе са КиМ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.