Лучић: Против председника општине Лепосавић подносимо кривичну пријаву

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Feb.2024, 19:31

Лучић: Против председника општине Лепосавић подносимо кривичну пријаву

Генерални директор „Телекома Србија“ изјавио је данас да ће та компанија против председника општине Лепосавић Љуљзима Хетемија поднету кривичну пријаву због насилног прекида сигнала радио линка за репетитор МТС-а у Лешку. Фото: Танјуг/Дописништво КиМ
„Куртијев партијски >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << колега, извесни господин Љуљзим Хетеми, грубо је прекршио Бриселски споразум, као и све локалне законе и стандарде пословања компанија у Европи, и најтежом злоупотребом слузбеног положаја насилно прекинуо сигнал радио линка за нас репетитор у Лешку и тиме оставио могобројне грађане без сигнала мобилне телефоније, упркос томе што наша кћерка компанија мтс д.о.о. поседује све неопходне дозволе“, рекао је Лучић.

Он је додао да ће „Телеком Србија“ о овом случају „моментално обавестити међународну заједницу, све стране амбасаде и поднети кривичну пријаву против горепоменутог“, надајући се да ће он „што пре бити приведен лицу правде и одговарати за своје поступке“.
„Оно што бих поручио нашим корисницима и грађанима Лешка јесте да не брину и да ћемо у најкраћем могућем року, омогућити пуштање сигнала мобилне телефоније путем алтернативних техничких решења и тиме им обезбедити услове за нормалну комуникацију“, истакао је Лучић.
Promenjen redosled kanala na TV Platformi Telekoma Srbija

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Лучић: Против председника општине Лепосавић подносимо кривичну пријаву се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.