Развојна агенција Војводине пружа подршку привреди и инвеститорима

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Feb.2024, 17:38

Развојна агенција Војводине пружа подршку привреди и инвеститорима

Развојна агенција Војводине активно подстиче инвестиције у привреди. Развојна агенција Војводине блиско сарађује са државним, покрајинским и локалним институцијама власти, Њихова мрежа локалних партнера обухвата приватни сектор, академске институције, домаће и стране пословне >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << асоцијације и удружења, дипломатска представништва. Фото: Војводина уживо РАВ креира детаљан извештај на основу захтева привредног субјекта о пословној клими, оперативним трошковима, подстицајима, пореским, царинским и процедурама рада, доступној радној снази, логистици итд.
Рав помаже привредницима да пронађу најбољу локацију за свој бизнис. Располажу најпотпунијом базом греенфиелд и броwнфиелд локација на територији Војводине.
Мисија РАВ-а је и повезивање са потенцијалним локалним добављачима, компанијама заинтересованим за заједничка улагања, стратешка партнерства, учешћа у капиталу…
Ова агенција са седиштем у Новом Саду такође организује посете локацијама, разговоре са представницима локалних самоуправа, власницима приватне имовине и локалних компанија, а помажу и да привредници што лакпше прођу кроз кроз административне процедуре и поступак добијења свих потребних дозвола.
Развојна агенција Војводине такође располаже свим релевантним информацијама о расположивим субвенцијама на нивоу покрајине, републике и условима за њихово добијање, као и о актуиелним конкурсима ЕУ.
 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Развојна агенција Војводине пружа подршку привреди и инвеститорима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.