Снежна олуја погодила североисток САД, отказан велики број летова

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Feb.2024, 17:03

Снежна олуја погодила североисток САД, отказан велики број летова

Североисток Сједињених Америчких Држава данас је погодила јака снежна олуја због чега је отказан велики број летова и железничких линија, а школе изводе наставу на даљину. Фото: Танјуг/AP Photo/Matt Rourke У округу Хартфорд, у Конектикату, забележено је више од 12 центиметара снега, док >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је у деловима Пенсилваније пало и више од 25 центиметара снега, преноси Њујорк пост.
На аеродрому Ла Гвардија у Квинсу отказано је више од 40 одсто одлазних и 36 одсто долазних летова, док је међународни аеродром Њуарк Либерти у Њу Џерсију отказао више од 20 одсто одлазних летова.
Аеродром ЈФК у Њујорку отказао је око 17 одсто летова. Фото: Танјуг/AP Photo/Matt Rourke Градоначелник Њујорка Ерик Адамас упозорио је грађане на могуће „ризичне услове“ током путовања на посао.
„Не дајте да вас заварају. Ако сте данас кренули на посао, вероватно сте себи рекли: ‘Па, то је само слаба киша. У чему је проблем?’ Не, ово има потенцијал да прерасте у велику ствар“, поручио је Адамс.
Он је истакао да њујоршке власти предузимају све неопходне кораке како би путеви остали отворени.
„Охрабрујемо Њујорчане да, ако могу, иду јавним превозом, а уколико можете, останите код куће и радите на даљину“, навео је Адамс.
Mask: Nema šanse da bi Putin mogao da izgubi rat u Ukrajini

Преузмите андроид апликацију.
 
Чланак Снежна олуја погодила североисток САД, отказан велики број летова се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.