Ослободите се мачјих бува са производима за домаћинство

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Feb.2024, 15:00

Ослободите се мачјих бува са производима за домаћинство

Мачке су веома независна створења, али у неким стварима им је ипак потребна помоћ људи. Ово, наравно, укључује и борбу против уљеза. Фото: Pixabay/Chiemsee2016 Ако желите да се решите штеточина природним путем, само пратите ова упутства.
Лимун Потребан вам је:
густи чешаљ 3 лимуна 3 >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << шоље воде боца са спрејом (пожељно стаклена) лонац Процедура: У шерпу сипајте три чаше воде и додајте 3 лимуна која сте претходно исецкали. Прокухајте воду, а затим оставите лимун у води 3 сата. Извадите комадиће лимуна из воде, а затим га сипајте у флашу. Лагано попрскајте течношћу мачје крзно и добро га очешљајте или ставите течност у шерпу и у њу натопите чешаљ. Урадите ово најмање два пута дневно.
Јабуково сирће Потребан вам је:
Неколико шољица јабуковог сирћета – флашица са распрскивачем – веома благ шампон.
Процедура: Сипајте сирће у боцу са распршивачем и обилно га нанесите директно на длаку мачке и оставите да одстоји најмање 5 минута, а затим добро исперите и очешљајте њено крзно чешљем. Ако желите да користите и шампон, однос сирћета и шампона мора бити једнак. Такође, мешавину прво нанесите на главу мачке, јер прво што ће буве урадити када мачку ставите у воду јесте да се помери ка њеној глави. Добро га утрљајте у крзно и оставите да одстоји 5 минута, а затим га добро четкајте и исперите.
Šta se dešava kada muva sleti na hranu?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ослободите се мачјих бува са производима за домаћинство се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.