Селектор Србије Урош Брегар саопштио шири списак рукометашица за двомеч са Црном Гором

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Feb.2024, 13:31

Селектор Србије Урош Брегар саопштио шири списак рукометашица за двомеч са Црном Гором

Селектор женске рукометне репрезентације Србије Урош Брегар саопштио је данас шири списак од 35 играчица за мечеве против Црне Горе у квалификацијама за Европско првенство, које ће бити одржано крајем године у Аустрији, Мађарској и Швајцарској. Фото: РСС На списку се налазе: Голмани: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Тамара Костић, Јована Рисовић, Јована Васиљковић, Марија Симић, Моли Кубина.
Пивотмени: Јелена Кнежевић, Владана Митровић, Марија Петровић, Едита Нуковић, Јелена Агбаба, Катарина Бојичић.
Лева крила: Сања Радосављевић, Тамара Коцић, Александра Стаменић, Зое Петровић.
Десна крила: Тијана Симић, Ана Којић, Наташа Ловрић, Дуња Радевић, Срна Сукур.
Бекови: Јована Јововић, Емилија Лазић, Дуња Табак, Теодора Величковић, Тамара Мандић, Уна Обреновић, Александра Вукајловић, Александра Васић, Теодора Мајкић, Љубица Симић, Невена Тодоровски, Оливера Николић, Анђела Јањушевић, Милица Аћимовић, Николета Лазаревић.
Србија се налази у Шестој групи квалификација за ЕП 2024. са селекцијама Црне Горе, Турске и Бугарске. Прво место на табели држи Црна Гора са четири бода, док је Србија друга са три. Турска је трећа са једним бодом, док је Бугарска последња без бодова. Србија ће 29. фебруара у Зрењанину од 18 часова дочекати Црну Гору у мечу трећег кола квалификација за ЕП 2024.
Црна Гора ће потом трећег марта од 18 сати у Подгорици играти са Србијом у утакмици четвртог кола квалификација за ЕП 2024.
Пласман на ЕП обезбедиће две првопласиране селекције из сваке од осам група, као и четири најбоље трећепласиране екипе.
ЕП ће бити одржано од 28. новембра до 15. децембра 2024. године у Аустрији, Мађарској и Швајцарској.
Počinje nokaut faza Lige šampiona: Siti u Kopenhagenu, Lajpcig čeka Real Madrid

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Селектор Србије Урош Брегар саопштио шири списак рукометашица за двомеч са Црном Гором се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.