Почиње нокаут фаза Лиге шампиона: Сити у Копенхагену, Лајпциг чека Реал Мадрид

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Feb.2024, 12:15

Почиње нокаут фаза Лиге шампиона: Сити у Копенхагену, Лајпциг чека Реал Мадрид

Фудбалери Копенхагена дочекаће вечерас од 21 час екипу Манчестер ситија у првом мечу осмине финала Лиге шампиона. Фото: Градске инфо Манчестер сити је прошле сезоне освојио Лигу шампиона, пошто је у финалу победио Интер 1:0.
Копенхаген је групну фазу ЛШ завршио на другом месту >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на табели групе А са осам бодова, док је Манчестер сити освојио прво место у групи Г са максималних 18 бодова.
Фудбалери Копенхагена и Манчестер ситија одиграли су четири дуела у историји Лиге шампиона. Енглески клуб је победио на два меча, док су два дуела завршена без победника.
Фудбалери Копенхагена су последњи такмичарски меч одиграли 12. децембра прошле године против Галатасараја у шестом колу групне фазе ЛШ, пошто је тренутно зимска пауза у Суперлиги Данске. Фудбалери Манчестер ситија се налазе у одличној форми, пошто су остварили 10 узастопних победа у свим такмичењима.
Реванш меч између Манчестер ситија и Копенхагена биће одигран петог марта у Манчестеру.
Фудбалери Лајпцига дочекаће вечерас од 21 сат на свом терену екипу мадридског Реала у првом мечу осмине финала ЛШ. Фудбалери Реала су забележили свих шест победа у групној фази ЛШ. Лајпциг је освојио друго место у групи Г са четири победе и два пораза.
Реал је тренутно први на табели шпанске Лиге са 61 бодом, док је Лајпциг на петом месту на табели Бундеслиге са 37 поена.
Две екипе су одиграле два међусобна дуела и то прошле сезоне у мечевима групне фазе ЛШ. Реал је у Мадриду победио 2:0, док је Лајпциг на свом терену славио са 3:2. Реванш меч између Реала и Лајпцига биће одигран шестог марта у Мадриду.
Сутра ће играти: Лацио – Бајерн и Пари Сен Жермен – Реал Сосиједад.
У уторак, 20. фебруара ће се састати: Интер – Атлетико Мадрид и ПСВ – Борусија Дортмунд, док ће у среду, 21. фебруара ће играти: Наполи – Барселона и Порто – Арсенал.
NBA: Dabl-dabl Nikole Jokića u porazu Denvera od Milvokija

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Почиње нокаут фаза Лиге шампиона: Сити у Копенхагену, Лајпциг чека Реал Мадрид се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.